BBQ-Gevorderdenworkshop: Voor de Fijne Kneepjes
Heb je de basis van je Kamado al onder de knie en wil je meer uit je barbecuekunsten halen? Dan is onze BBQ-Gevorderdenworkshop op 15 mei precies wat je zoekt! Deze workshop bij Beef Exclusief in Zevenhuizen is speciaal ontworpen voor barbecuefans die verder willen experimenteren en hun technieken willen verfijnen.
Onder leiding van Gertjan van Dijk duiken we in de fijne kneepjes van het BBQ’en. Je ontdekt hoe je smaak kunt beïnvloeden met rookhout, verschillende roosters en het gebruik van een pan. We testen diverse soorten hitte en gaan in op malsheid, smaakverschillen en hoe je jouw gerechten naar een hoger niveau tilt.
In deze interactieve workshop bereid je samen met je partner meerdere gerechten en krijg je volop de ruimte om te proeven en te leren. Naast nieuwe technieken krijg je vooral veel inspiratie om thuis te experimenteren en te genieten van je Kamado.
Binnenkort te reserveren